dilluns, 11 de juny del 2018

Els detalls de la barraca

El cronista també ha de fer hores extres si vol seguir la quotidianitat del grup, amb la intenció de mantenir informada l'audiència, tot i el risc de fer-se pesat.


 Ha estat un dilluns de feina després d'un cap de setmana de repòs, aprofitant la presència de l'astre rei traient el nas entre les boires passavolants.

Els pedrasequers continuen amb la seva feina i ara parant atenció en els detalls, com és la construcció d'una fornícula a l'interior de la barraca. Aquesta pot tenir diferents utilitats, que poden anar des de aguantar la imatge d'un sant a mantenir fresc el càntir d'aigua. En tot cas li dóna un aire acollidor sense deixar l'austeritat de banda, com si a una habitació buida se li afegeix una petita calaixera.

I la gran “C” continua augmentant el seu relleu, cada vegada més elevat a còpia d'engolir pedra. El cronista, que no para d'aportar suggeriments, seria partidari de fer un petit tancat de fusta a la part oberta de la lletra i aprofitar per a encabir un ramat d'ovelles a l'interior, imitant els “azib” del Marroc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada