dimarts, 29 de setembre del 2015

Plantada de lliris a la barraca 133 i segueix la barraca 54

S'havien anunciat puges. Era el moment adequat per a la plantada de lliris a la barraca d'en Jaume Torrens, la 133, així els membres del grup s'estalviaven buidar les seves cantimplores per a regar les plantes (els que duien aigua, és clar).

El lliris no són unes plantes que es trobin a tot arreu, cal conèixer el seu niu o bé, disposar d'una plantació per al seu trasplantament en el moment adequat, i anar poblant de lliris totes les barraques que són restaurades emulant els jardins de Babilònia, més o menys.

La poca disponibilitat d'aquesta planta ha deslluït un pèl la plantada a l'esmentada barraca, que ha quedat amb una melena ben escassa, que no es podrà pentinar. Cal esperar que els mateixos lliris es vagin reproduint, si troben les condicions adequades, estenent les reves arrels reticulars per la terra que es va abocar al sostre de la construcció.

Per altra banda, les tasques de la reconstrucció de la barraca número 54, o "de Can Manyosa", han avançat a bon ritme. Com es pot observar a les imatges, després de netejar bé l'nterior de la construcció, ja s'ha aixecat una bona base amb els muntants que hauran de sustentar una llinda enorme, de les més grans que ha sigut capaç d'instal·lar aquest grup, fins ara, que tot els reptes aconseguits es poden superar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada