dimarts, 29 d’octubre del 2013

Finalització de la barraca 111 o del Josep Cadafalch i neteja de la font de la Mina

El cel mostrava un mantell de núvols un pèl amenaçador, com si digués que allà vosaltres si sortiu, però el grup no es deixa atemorir fàcilment i es va posar en marxa amb el mateix entusiasme que cada dimarts.

La barraca restaurada
Eines a l'esquena, camí avall cap a la barraca del Josep Cadafalch amb la intenció de deixar-la neta i polida per a la seva inauguració. El cronista es va quedar a la font de la Mina, equipat amb la màquina segadora que trinxa i talla tot el que se li posa pel davant. La resta del grup ha continuat cap a la seva zona de treball, on s'ha portat a terme el pla establert. Cap a l'hora de l'esmorzar, el segador ja havia pràcticament enllestit la seva tasca, deixant una bona esplanada davant la font, i la gana va guiar les seves passes fins al lloc on es trobaven els seus companys, tot animant-los a que deixessin la feina per a reposar amb l'entrepà a la mà. Les catànies del company Quim sempre són la cloenda de tan gratificant moment.

Addicionalment s'ha equipat el talús que baixa del camí carreter cap a la barraca amb uns esglaons que fan més còmode la baixada. L'obra civil també és important.

La font de la Mina
S'ha cisellat el número 111 al frontal de la llinda i s'ha donat per conclosa la tasca. La fotografia oficial es farà quan siguin presents tots els membres del grup, ja que avui faltaven uns quants.

Per aprofitar el temps que encara tenien pel davant, un grapat de membres del grup ha fet una descoberta pels voltants del Parany del Boter, amb la intenció de trobar una barraca que s'ha ubicat en l'interior de l'arbreda que hi ha allà, però la voluble Fortuna no els la afavorit amb les seves gràcies i no l'han trobada. Tocava fer retirada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada