dimarts, 25 de juny del 2024

Slow and polite

La temperatura comença a fer suar la tropa, tot i que allà on es troba la barraca hi ha una certa ombra que alleugereix l'embat del sol.

Les rels entorpeixen de vegades les tasques d'assentament de les pedres i s'han d'eliminar de forma contundent, sense miraments. Després s'amoroseixen els ànims brindant amb cava i coca, elements aportats per un dels joans en celebració de la seva onomàstica.

Pel que fa a la construcció, les parets van creixent de mica en mica. No s'ha de córrer per a fer la feina ben feta. Quan el cronista encara treballava i feia la seva feina ben polida i amb rigor, es va posar de moda l'expressió “quick and dirty”, la qual no li va agradar. Es volia donar a entendre que no calia ser primmirat, que si les coses funcionaven ja estava bé i així s'escurçava el temps de desenvolupament dels projectes. Doncs amb les barraques la feina ha de ser “slow and polite” per a satisfer les exigències dels barracaires, que no han de presentar resultats davant de cap junta directiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada