dimarts, 4 de juny del 2024

Lifting a la 164

Avui, el cronista s'ha posat els guants i ha participat en les tasques d'arranjament de la barraca número 164. La seva contribució ha estat pràcticament imperceptible, potser degut a la seva absència del camp de batalla durant molt de temps. 

La barraca presentava unes deficiències notables i s'ha optat per desmuntar una part que amenaçava de caure a sobre dels pedrasequers, maniobra que permetrà desprès reconstruir-la correctament, fent una bona base amb pedres grosses que suportin les que li vinguin a sobre, és a dir, com un 4 de 5 amb folre i manilles.

El reduït espai interior de la construcció estava entaforat de manobres, els quals atacaven simultàniament, amb precisió suïssa, els quatre punts cardinals de la barraca. Tot el voltant ha quedat ple de pedres de diferents mides, preparades per a ser ubicades allà on les hi pertoqui. Cadascuna d'elles té el lloc assignat, encara que no ho sàpiguen. - Ep! Hora d'esmorzar.

La campana del rellotge del Puig de la Creu feia 10 tocs i la tropa s'ha escampat pels voltants amb la merescuda intenció de recuperar les forces allà consumides. Aquell moment és quan les converses agafen un sentiment de companyonia. Per postres, un aporta un bol de cireres per a compartir i un altre distribueix cafès.

Faltaven alguns dels components de la banda. Si s'ajunten tots es farà petit el camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada