dimarts, 31 de març del 2015

La barraca 136 o "de La Lletrera" creix

Treballant
Els membres del grup s'esforcen de valent per a fer créixer la barraca, i estirar els murs laterals a totes dues bandes. Pedres de totes mides i formes es van ubicant al lloc on han de ser-hi, ni més amunt ni més avall, ni més a la dreta ni més a l'esquerra, allà on hi toca.

Avui no havia divisió, tots junts al mateix lloc, colze a colze per avançar en aquest projecte que marcarà un abans i un després en la història barracaire. Fins i tot s'han presentat els que estaven de baixa laboral, amb la intenció de donar un petit cop de mà o els sempre ben vinguts ànims que es necessiten per a continuar aquesta feixuga feina.

Com ha quedat avui
Entrepà de truita king-size per l'esmorzar, unes saboroses olives per picar i begudes per acompanyar. El cafè, al final, ha tancat l'hora de l'aturada lúdica i cadascú ha tornat al davant de la pedra que tenia a punt, amb noves forces per a convèncer-la que havia de pujar dalt del mur, sense protestar.

El sol ha lluït amb força i, de tant en tant, calia fer una visita al canti, que esperava pacient al recer de l'ombra de les acolorides flors d'un petit ametller. Aviat caldrà vestir la granota d'estiu.

Els membres del grup donen per pagada la penitència d'aquesta Setmana Santa amb el sacrifici que han ofert avui, jornada en la que els renecs han perdut la càrrega ecumènica i han estat adreçats a les forces del mal, que fan que les pedres pesin quasi tant com els pecats de paraula, obra i pensament. Amén!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada