dimarts, 11 de febrer del 2014

Fent de llauners a les fonts del Carner i dels Avellaners

Una de les característiques que identifiquen el grup és la de la seva capacitat multidisciplinària, que li permet adaptar-se per a escometre les tasques que es troba pel davant.

Les fonts del Carner i dels Avellaners es trobaven en un estat malmès per no se sabia quines raons, i allà que s'hi van presentar els membres del grup per a posar-hi remei.

La Font del Carner havia estat envaïda per les arrels d'algun arbust proper, que s'havien endinsat pel conducte que desplaça el seu brollador cap al lloc on és més accessible pels caminants. La Font dels Avellaners també tenia un embús al conducte que es va instal·lar no fa gaire temps, i l'aigua vessava per sobre del camí enfangant el transit que suporta.

Els llauners provisionals, en el decurs de la jornada, van restituir l'odre aqüífer i ara ja circula aquest elixir de vida per on ha de fer-ho, ordenadament i sense produir molèsties als caminants; ans al contrari, oferint-se per a apaivagar la set de tot aquell que requereixi d'una sana hidratació.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada