dimarts, 14 d’agost del 2018

I també una pedrasequera

El magre grup de pedrasequers, que s’entesta en no fer vacances, ha treballat de valent en el decurs de la jornada d’avui. I no podia ser d’altra forma perquè han comptat amb el mai ben ponderat suport d’una pedrasequera.

La Dolors no assisteix a mode d'inspector d'obra, no. Ella es presenta adesiara i exerceix d'element en el que emmirallar-se per a no perdre un determinat ritme que, en el decurs del temps i les feixugues obres realitzades, podria esmunyir-se per les inevitables escletxes que queden entre les pedres de la barraca de torn. Ella s'hi posa a la feina, decidida i amb una energia envejable. El homes, delerosos de no veure la seva masculinitat precedida d'adjectius poc honorables, no tenen altra remei que posar-se a la seva alçada en coratge i determinació, tot auditant si n'havien perdut des de l'última intervenció de la mestressa aixecadora de rocs.

Aquests desafiaments han fet que, malgrat la minva d'efectius, es pugessin rocs de considerables dimensions al damunt de les parets, oferint la imatge d'un progrés efectiu en la construcció de la barraca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada