dimecres, 22 d’abril del 2015

Feliç onomàstica i aniversari

L'amic Jordi Guillemot va tenir l'encert de néixer el mateix dia de la seva onomàstica, fet que, de ben segur, li deu resultar molt més pràctic. El cronista li té enveja per aquesta causa.

En aquesta memorable data, la generositat del Jordi li porta a compartir moltes coses amb aquells a qui s'estima, i és el que ha fet amb els membres d'aquest grup. Ha tingut el detall de convidar-los a participar en una poètica activitat matinal: plantar lliris al sostre de diverses barraques de la seva jurisdicció, de les que han estat anomenat cuidadors alguns dels participants i, per iniciar-se en aquesta responsabilitat, han estat encarregats de la simbòlica tasca d'ubicar els lliris a sobra de la seva barraca, i regar-los posteriorment, és clar.

Com a cloenda, i com a reparació de les energies escampades en tan engrescadora activitat, els ha convidat a un esmorzar-dinar al restaurant "Les Brases", de Sant Llorenç Savall. Amanides de primer i botifarres blanques i negres, en harmònica integració, quasi per unanimitat de segon, a excepció d'un neoromàntic que ha demanat pollastre.

En Carles Xuriguera, titular de l'establiment, ha tingut la deferència de saludar la tropa allà congregada, en tant fervorosa cerimònia, i els ha convidat a cava, tot declarant-se un gran admirador d'aquest tipus de construcció vinculat a la vinya, ja que ell també fa vi.

La trobada ha finalitzat en un càlid comiat, en el que en Jordi ha estat obsequiat amb una litografia i un llibre. I tots han marxat cap a casa, cadascú la seva, agermanant l'alegria de l'esperit amb la de la panxa. Es pot demanar més? (pot ser sí, però ara no ve al cas).

Moltes gràcies Jordi.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada