dimarts, 21 d’abril del 2015

Es comença a tapar el forat

La jornada d'avui ha estat marcada per la reducció d'efectius. El grup d'aixecadors de pedra s'ha vist reduït però la feina ha avançat.

La barraca continua engolint pedra amb una voracitat difícil de saturar.

- Doncs la podríeu haver fet més petita.

Sí, és clar, però no lluiria tant. Cal continuar fent l'esforç que s'escau en una obra d'aquesta magnitud, encara que segueixi els passos de la Sagrada Família i la seva construcció passi de generacions en generacions.

Com es pot veure a la imatge, el forat que mira cap al cel es comença a estrènyer, gràcies a les pedres planes transportades en el decurs de la jornada anterior. El que interessa en aquesta construcció, en lloc de veure la llum, és deixar de veure-la, i cal continuar fent fileres cada vegada més concèntriques, però sense aixecar massa el sostre. Ara toca la sempre feixuga tasca de trobar les peces adequades.

Estimat lector, si disposes de pedres planes escadusseres, et prego que et posis en contacte amb qualsevol dels membres del grup; seràs premiat amb un aplaudiment col·lectiu i penjarem la teva imatge (lliure de drets) al següent post del bloc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada