dimarts, 30 de setembre del 2014

Dia de pluja i nova troballa

La jornada d'avui ha estat novament interrompuda per la persistent pluja que la llevantada actual ha portat a les terres del conreu de la pedra seca. Oi que sembla irònic?

El grup s'ha dedicat a tapar forats per dins i per fora de la barraca, utilitzant petites pedres en forma de falca per a consolidar la unió de les més grosses, amb la intenció de procedir a la seva inauguració en el decurs de la propera jornada laboral, en la que es preveu l'assistència de tots els membres del grup.

En veure que el cel anava agafant cada vegada més el color de la panxa d'un ase, els membres del grup han pres la sabia decisió d'esmorzar abans de l'hora que toca habitualment, no fos que la pluja esguerrés aquesta sublim cerimònia.

Nova barraca
El titular de la casa que es troba al costat de la barraca, gendre d'en Josep Gibert, que dóna nom a la mateixa, ha indicat al grup la troballa d'una altra barraca molt a prop, que va descobrir en el decurs d'una cacera de bolets acompanyat de la seva filla. En una prospecció ràpida, fruït de la llarga experiència ensumadora de pedres seques (o humides en aquesta ocasió), la nova barraca ha estat localitzada i, ja posats en feina, adjudicat el número i el nom, que serà la 131 o "d'en Pep Aced", en honor del company becari procedent del C. E. Terrassa, que ens aporta el seu ajut ja fa unes quantes jornades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada