dimecres, 28 de maig del 2014

Dia de celebració

Avui ha estat un dia memorable, una jornada que romandrà en la memòria dels membres del grup de forma indeleble. 
La Conxita, de Can Cadafalch, ha tingut la gentilesa de convidar als aixecadors de pedres a un arròs, ja que ells van tenir la deferència de restaurar la barraca 111, o del Josep Cadafalch, dins de la seva propietat i, de passada, netejar de bardisses la font de la Mina, que es troba en el camí que mena cap a la dita barraca. I això no és un simple intercanvi de favors, perquè l'afectivitat i la generositat no són monedes de canvi i la mestressa del mas ha abocat una bona quantitat d'aquestes benediccions sobre els seus convidats.

Exercint de bona amfitriona, ha fet de guia turístic mostrant les dependències de la casa pairal als seus convidats, explicant un bocí de la llarga història dels seus avantpassats, que es remunta al mil tres-cents i escaig, i estan emparentats amb l'insigne arquitecte Puig i Cadafalch.

La taula parada ha estat un obsequi per a la vista, perfectament en harmonia amb l'ambient de la casa. Els convidats s'han ubicat ordenadament i han iniciat l'àgape amb el tast d'un pica-pica que els ha deixat a punt per a rebre el suculent arròs, del que tots han repetit fins a exhaurir tota l'oferta que es trobava sobre la taula. Unes cireres, coques, cafès i gotes han fer que s'animés la conversa i s'endeguessin projectes de prospecció de forns propers i d'altres objectius de calibre similar.

Moltes gràcies Conxita.

El proper dimarts toca treballar amb la pedra, paraula de Déu.   



2 comentaris:

  1. Gracies a vosaltres per la vosyra companyia,i la feina feta.La gent que estima Cadafalch sempre son benvinguts.Varem pasar un bon dia que espero repetir. .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Conxa, que ens vas rebre amb estima i ens vas oferir la teva preuada hospitalitat.

      Elimina