dimarts, 6 de maig del 2014

Finalització de les tasques al mas Cosidor

S'havia previst fer una jornada més al mas Cosidor i els membres del grup s'han presentat a la feina amb l'ànim de deixar aquell lloc un pèl més acollidor.

La serp
La petita serp que ha instal·lat la seva llar a l'antic dipòsit ha sortit a dir bon dia, exhibint el breu i allargat organisme a la llum de sol, que l'ha d'escalfar per a posar-se en marxa. Seria l'equivalent a fer un cafè matinal en el cas de l'espècie a la que pertanyen els membres del grup.

S'ha procedit a donar forma als murs de pedra seca que delimiten els diferents espais i poca cosa més, encara que les tasques s'han pres tot el temps del matí, salvat del que es dedica a la cerimoniosa i nutrícia hora de l'esmorzar.

La propera setmana toca fer equilibris de còdols. El cronista es pregunta en quina recargolada ment pot encabir-se l'idea de fer una barraca amb pedres rodones. Doncs resulta que sí, que hi havia algun barracaire que era capaç de muntar una barraca apilant còdols i, el que és més inversemblant, que la construcció aguantés fins ara. Un nou repte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada