dimarts, 15 d’abril del 2014

A punt per a la inauguració

 Els membres del grup ja tenen la seva ànima en pau. Tots ells, els que hi eren avui, han porgat les seves culpes amb la dura penitència de l'aixecament de pedra, que els atorga una netedat d'esperit com per a passejar-se pel Nirvana amb el cap ben alt i llambregant, per sobre de les seves espatlles, l'expressió dels atònits espectadors.

La barraca ha quedat llesta per a la seva inauguració, en el moment oportú en que es pugui reunir tota la tropa que ha intervingut. El fàl·lic caramell que s'ha instal·lat al sostre en dóna fe de la finalització d'aquesta obra, quina part civil ha estat equipada amb una ferma taula de cerimònies.

El número 36, que és el que li correspon, ha estat esculpit a la dura pedra que ostenta al seu frontal, just a sobre de la llinda que defineix el marge superior de la porta. Ara ja pot passar a formar part del catàleg de les barraques reconstruïdes i, fins i tot, de les que han sortit del no res.

Els abnegats obrers han arreplegat les eines de treball i han abandonat aquell indret deixant-lo més agradable de com el van trobar, tot pensant en el proper repte en el que hauran d'escampar les seves energies.

El juganer pit-roig encara no ha confirmat ni denegat la seva presencia en el solemne acte de posada de llarg de la barraca, quan sigui engalanada amb la quadribarrada per al seu passi a la posteritat digital.   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada