dimarts, 10 de juliol del 2012

La barraca de la costa d'en Jan quasi a punt d'inauguració


Una sessió més i la barraca de la costa d’en Jan quedarà enllestida.

La tasca principal d’avui ha estat la de cercar pedres de tota mida i arreplegar-les al costat de la barraca. Com fan les laborioses abelles en els ruscos, els individus de la pedra seca s’organitzen les tasques de forma instintiva, uns fan el que volen i altres el que els hi ve en gana, de forma que totes queden fetes en un moment o altra. El director del projecte pot confirmar que els timings es porten puntualment al dia. Per a prova: aquesta barraca.

L’enginy d’alguns dels components del grup no té límit. Avui s’ha muntat un sistema d’il·luminació de baix consum per tal d’aportar una mica de llum a l’interior de la barraca, on s’havien de finalitzar unes tasques. El sistema ha comptat amb l’ajut de dos miralls de tocador de senyores (amb perdó), ubicats amb els anversos fent-se l’ullet de forma que la generosa llum del Sol rebotava en tots dos per a escolar-se per la porta de la barraca, aportant llum on regnava la foscor
.
El caramell ja presideix al capdamunt de la construcció, a l’espera d’unes bones paletades de terra que l’envoltin, en la que es plantaran els corresponents lliris que la consolidin amb les seves arrels.


El Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya no ha confirmat ni desmentit que assistirà a la inauguració d’aquesta obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada