dimarts, 17 de juliol del 2012

La barraca 013 o de la costa d'en Jan ha estat finalizada


 Avui ha tocat fer de jardiner.

S’ha de preparar la terra abocant unes quantes carretades sobre el sostre de la barraca, de forma que quedi ben distribuïda. Mentre uns feien aquesta tasca, altres anaven a cercar els lliris que s’havien de plantar en aquella terra i d’altres companys l’aigua amb la que s’havien de regar.
 
El lliri és una planta que disposa d’unes arrels que ajuden a que la terra no marxi d’allà on s’ha col·locat i, addicionalment, decoren la construcció donant-li l’aspecte d'una jardinera gegant. Si, per un casual, els lliris floreixen algun dia, allò ja serà un espectacle digne de concurs.

Un cop finalitzades totes les tasques, s’ha procedit a prendre les mides, coordenades i orientació de la barraca, per tal de fer-la constar en el catàleg que el grup manté al dia.

La fotografia de grup deixa constància de la cara de satisfacció amb la que mostren al món els membres d’aquesta colla barracaire.

S’ha finalitzat la intervenció netejant la zona i recollint tots els estris i deixalles. La barraca número 13 o de la costa d’en Jan és una realitat que, esperem, es mantingui dreta molts anys.
  

1 comentari:

  1. Enhorabona!
    Falses voltes, voltes de veritat, cindris, plànols previs: els de Castellar no coneixeu límits!

    Jordi

    ResponElimina