dimarts, 24 de juliol del 2012

Dia de reparació i neteja


La jornada d’avui s’ha dedicat a tasques de reparació i neteja.

La barraca número 55, altrament coneguda com “ de la Carme”, havia patit un despreniment de pedres i calia la serva reparació. No es podia deixar en aquest estat ja que podria finalitzar enfonsada, i aquesta situació comportaria molta feina.

A la mateixa zona es troba la batejada com a Cova de l’Aigua, quina via d’accés és poc transitada i els matolls creixen al seu antull. Calia netejar aquest camí.

El grup es va dividir en dues quadrilles, que es van posar d’acord en trobar-se a l’hora de l’esmorzar per a fer-ho plegats i en bona harmonia. Mentre uns es dedicaven a reparar la barraca, el altres, dall en mà, van consumir els seus esforços obrin via entre matolls i bardisses.
 
Es va constatar un preocupant abandonament del bosc, tant pel que fa a l’escampada d’escombraries molt a prop del riu Ripoll, camí de la font del Plàtan, com de l’acumulació de llenya d’arbres caiguts en mig del boscam, presentant un greu perill, en cas d’incendi, per la facilitat que tindrien les flames en satisfer la seva voracitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada