dimarts, 29 de novembre del 2022

La barraca 160 ha estat batejada

Aquesta jornada ha estat molt productiva, tant pel que fa a la feina física com a la confortació de l'ànima.
Com és habitual, els pedrasequers han coincidit a la plaça Calissó a les 8 del matí, horari que respecta el laboral estàndard. La primera tasca del dia era continuar amb la restauració de la barraca número 161, la qual es troba a sobre del Sot d'en Goleres, lloc comunament conegut com “la pedrera”. Aquesta activitat ha tingut dos efectes benèfics per al físic de la plantilla, a saber: per una banda s'ha escalfat el cos, que suportava baixes temperatures a aquella hora tan matinera; per l'altra banda s'ha agafat gana per a una millor gaubança de la segona part de la jornada. 

Els esforçats aixecadors de pedres havien estat convocats a les 10 hores a la barraca número 160. El titular de la mateixa volia fer la inauguració oficial i, posteriorment, convidar el grup a un suculent esmorzar. En l'acte cerimoniós ha estat batejada la construcció amb els noms dels pares del propietari de la finca. Ara la barraca serà coneguda com la “d'en Joan Martí i na Mercèdes Monllor”, la imatge dels quals podeu veure entre les publicades. 

Tot seguit, el grup ha enfilat la pujada cap al refugi del puig de la Creu, en les dependències del qual s'ha portat a terme l'esmorzar en un ambient que ha estat escalfat pel vi dolç i el vi sec que rajava del porrons corresponents, amb uns efectes miraculosos sobre l'ànima que ha acabat molt confortada. Finalment, en Gener Martí ha tingut la gentilesa d'oferir una visita guiada per les dependències del lloc, incloent el saló menjador i la cuina que formen part de les privatives de la família. 

El cronista, en nom del grup, vol agrair la generositat de l'amfitrió.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada