dimarts, 22 de novembre del 2022

Seguint l'ordre, ara li toca a la barraca 161

Sobre la pedrera del Sot de Goleres va aparèixer una barraca enderrocada, molt amagada entre les bardisses per a despistar els caminants que, poc nombrosos, transitaven por aquell corriol que discorre quasi paral·lel al límit de l'estimball. Els pedrasequers, addictes a l'adrenalina que produeixen el perill i les pedres grosses, han decidit dedicar les seves atencions a questa construcció. 

Ja coneixeu el procediment del barracaire, ja esmentat en altres ocasions en les quals s’'ha donat a conèixer en aquest bloc. A saber: neteja de l'entorn, buidar la barraca par a trobar el sòl, esmorzar parlant dels nous corrents de la filosofia i comença la restauració, a banda d'arranjar els camins confluents per a millor trànsit dels brètols que la picaran, li faran pintades i, si els hi passa pel cigró que tenen per cap, l'enderrocaran. 

Ara ja està més o menys neta i les pedres recuperades són apilades a una banda a l'espera de trobar el seu lloc a les parets o al sostre de la construcció. 

Pel que fa a la seva afiliació, se sap que li pertoca el número 161 al catàleg de les barraques de la demarcació que controlen els pedrasequers, però encara no té assignat cap patronímic.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada