dimarts, 18 d’octubre del 2022

Una llinda ben plana a la barraca 160.

Seguint el procediment del bon barracaire, la 160 continua la seva progressió de forma bastant animada. 

La brigada de pedrasequers ha dividit les seves forces i, mentre uns es dediquen a rasurar soques invasores, altres refan murs que havien claudicat en les seves funcions. Pel que fa a la construcció principal, ja compta amb una llinda ben plana i ben assentada sobre unes petxines que li fan de crossa. 

Cal fer esment que s'ha unit un nou membre a la colla. Ha passat l'oportuna revisió, en la qual s'ha posat de manifest la seva força física, el seu seny pedrasequer i una edat que li permet tenir un futur d'aixecador de pedres bastant llarg. Encara ha de demostrar el seu lèxic de renecs i la seva capacitat crítica. Uns quants esmorzars comunitaris desvetllaran aquestes incògnites. 

En aquesta ocasió, el rabassaire il·lustrat viatja en el vaixell d'Odiseo, sacsejat en mig d'una tempesta a la mar Egea, atansant-se a l'illa de les sirenes. Ell també s'ha fet lligar al pal major de la nau, carregat de curiositat de sentir el cant d'aquelles bèsties encisadores... El vi de 18 graus que conreava, junt amb la lectura de l'obra d'Homer, l'havia fet caure en un profund son tot carregat d'aventures.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada