dimarts, 4 d’octubre del 2022

La 93 finalitzada i ara li toca a la 160

La barraca número 93, amb el sobrenom de “d'en Vicenç Sellés” ja es troba coronada per uns magnífics lliris que estan disposats a florir quan toqui, no pas ara. S'ha celebrat la cerimònia d'inauguració amb la presència de les autoritats barracaires (no en calien més) i després la tropa ha adreçat les seves passes cap a la barraca a la qual li ha caigut la sort del número 160, tot i que es desconeix encara quina és la que lluirà el número 159. 

Aquesta nova barraca cau dins del tros d'escorça terrestre de la propietat del Puig de la Creu, és a dir, que en Gener Martí tindrà l'honor de batejar-la amb el nom que més li agradi. 

És una barraca bastant sencera, com podeu apreciar a la penúltima imatge, i que no requerirà de gaires esmorzars per a restaurar-la, llevat que es compliqui l'operació amb absències injustificades d'operaris, per exemple, però no es creïble que això pugui passar. 

Addicionalment ha estat inspeccionada la barraca que tindrà estampat al front el número 158, la qual encara no disposa de padrí. A primera vista es troba en un estat pitjor que l'anterior, però també acabarà lluint una imatge esponerosa com la que només els pedrasquers d'aquestes contrades saben imprimir a les seves restauracions.
    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada