dimarts, 4 de juny del 2019

Entreteniments complementaris

Ja s'ha dit en alguna ocasió que el pedrasequers són tots jubilats, tot i que alguna vegada s'ha comptat amb l'ajuda d'un becari en període de vacances; altrament no podrien dedicar els matins del tots els dimarts a la seva passió. A banda de remenar pedres, les activitats alternatives o complementàries que tenen aquests pensionistes venen marcades per dues circumstàncies que són inherents al temps que han transitat pel món, com són la salut i els enterraments, entreteniments que, ves per on, estan vinculats l'un a l'altre,  perquè el segon es presenta ineludiblement quan falla el primer.

En el decurs d'aquesta jornada, una bona part del membres del grup ha atès compromisos derivats dels esmentats entreteniments. Alguns tenien visites programades als centres que, amb més o menys encert, es dediquen a endarrerir els efectes del pas del temps, posant pegats allà on l'organisme comença a presentar alguna deficiència, efectes que venen a ser l'equivalent de l'obsolescència programada que afecta els aparells electrònics o els vehicles. D'altres tenien visita programada al comiat d'algú que no ha superat el primer entreteniment, finat que, afortunadament, no formava part del grup.

Amb aquests antecedents, els pocs que han quedat lliures de compromisos han dedicat la jornada a netejar una drecera que va des del torrent del Ginebre fins al Balcó de Sant Llorenç, tasca que ha estat enllestida en poc temps i els ha permès tornar cap a casa abans de l'hora acostumada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada