dimarts, 17 d’abril del 2018

El repte final de la barraca número 43

Afegeix la llegenda
El seguidor o la seguidora d’aquest bloc, gaudint de l’experiència adquirida en l’apassionant món de les construccions de pedra en sec, podrà deduir fàcilment quin problema es presenta quan el diàmetre de la barraca excedeix la mesura estàndard. Efectivament, l’heu encertat: es complica el seu tancament pel sistema d’aproximació, i incita a la fantasia d’inventar-se una columna central que ajudi a sustentar l’embalum de pedra que haurà d’exercir d’un sostre que, addicionalment, servirà de base per a l’acumulació de terra en la que plantar els lliris que guarneixin el roc protector contra les bruixes.
La voluble Fortuna s’ha posat de la part del pedrasequers, ubicant al seu abast unes pedres planes que ajudaran a resoldre el problema físic i geomètric que es planteja. La previsió és que el sostre faci ombra en el decurs de la propera jornada. Però aquestes previsions són com las de l’oratge, que es poden confirmar o no, en funció dels esdeveniments que cavalquen a lloms del temps.

Addicionalment, la secció de jardineria (autònoma en la seva direcció de projecte i realització d’obra) s’ocupa de posar ordre entre les bardisses i pins que, de forma anàrquica, havien fer seu el tros d’escorça terrestre que envolta la barraca. Un cop estigui la construcció finalitzada i tot l’entorn enllestit, s’haurà de demanar una nova passada del satèl•lit de Google, per tal d’actualitzar la visió d’ocell d’aquell grapat de geografia, per a millor il•lustració de la resta de la humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada