dimarts, 26 de setembre del 2017

La barraca 142 creix

Com les laborioses abelletes, que van construint la seva bresca carregades de paciència, els pedrasequers, pedra a pedra, van donant forma a la barraca número 142, quins padrins són l’Anna Pallejà i el Josep Maria Torras. Allà no faran mel, tot i que la dolçor raurà en la contemplació del conjunt que ha de quedar quan finalitzin la seva obra.


Amb la previsió que el lloc serà visitat per autocars plens de japonesos, delerosos de plasmar en els píxels de les seves càmeres aquesta magnífica obra, s’està pavimentant la pista que mena cap al Puig de la Creu, fent servir un morter de color rogenc per a que no es perdi ningú.

Con sigui que la primera estança de la baraca, la interior, ja es troba tancada i lluint el seu caramell, els esforços han estat centrats en la finalització de la estança exterior i l’arranjament del jardí que envolta la construcció, on els bolets del “art land”, que ha instal·lat allà en Josep Llinares, es troben amb un capell més esponerós per les pluges caigudes, i els follets que ronden per aquell tros de geografia veuran augmentada la seva lubricitat en aquell idíl·lic paratge. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada