dimarts, 18 de juliol del 2017

Perseverança

El model
Una de les qualitats que fan que el grup pugui reeixir en els seus reptes és la seva perseverança, aquell mateix tarannà que mostra la laboriosa abelleta construint poc a poc les cel·les dins del seu rusc. Els pedrasequers no s’angoixen pel pas del temps ni per l’esgotament físic, ells van fent poc a poc, a pas de bou que s’hi arriba prou, i veuen com la construcció va prenent forma, encara que es posi de manifest la seva inveterada maledicció: que falti pedra.

El caramell
La barraca ja pot aixoplugar un dels seus patrocinadors en el cos que ha estat finalitzat, coronat per un erecte caramell que espantarà les bruixes en quilòmetres a la rodona. Oi que no n’heu vist pas cap bruixa per aquestes contrades? Això vol dir que els caramells de les barraques funcionen a la perfecció.
Treballant

Ara cal continuar amb el segon cos i, de passada, reforçar els contraforts que els han de mantenir dempeus un parell de segles més, no cal ser ambiciós. Aquesta tasca s’està portant a terme d’una forma molt rigorosa i seguin uns models com el que podeu observar a una de les imatges. Però caldrà que al puig de la Creu trobin pedra suficient com per a abastir la golafreria pedrasquera sens límits del grup, tot sense haver de tocar el castell que corona el seu cim, que patirà un atac d’enveja quan la barraca estigui finalitzada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada