dimarts, 9 d’agost del 2016

Restauració exprés de la barraca número 140, o “de la Sílvia”

Les dates per les que transita el calendari no són les més adequades per a dedicar-les al treball, encara que aquest sigui voluntari i no remunerat en calés. L'ambient es troba impregnat d’una flaire de vacacions: menys passavolants pel carrer i la pentinadora amb la botiga tancada. Al punt de trobada, a l'hora habitual, han concorregut quatre pedrasequers amb tres cotxes, fet poc usual però indicatiu de la desbandada que provoca el més d'agost. Segurament aquesta serà la jornada en la que es produirà el comiat per a donar pas al període de descans, o no. Posteriorment s'ha produït la incorporació de dos membres més del grup, arribant a la mitja dotzena.

L'objectiu era finalitzar la restauració de la barraca número 140, superant una certa por a treballar la llicorella, encara que presenta una gran estabilitat en la construcció ja que, posada del dret o del tort, sempre queda bé. El grup ha reeixit en la seva intenció i la barraca ha quedat finalitzada i lluint el seu número al front.

En finalitzar la jornada, s'acorda dedicar la setmana següent a descansar de les activitats manuals o feixugues. Temps de reflexió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada