dimarts, 10 de novembre de 2015

Endavant amb la barraca de Cal Co

Després d'un recés, provocat per les pluges de la jornada anterior, el grup ha avançat en la restauració de la barraca de Cal Co aprofitant la bonança de l'estiuet de Sant Martí.

Allò a l'interior que es presumia un amagatall no l'era pas, va resultar una esllavissada de pedres que ha estat solucionada en el decurs de la jornada. Tanmateix, han estat pujats els muntants fins allà on s'ha cregut convenient, suports sobre els que ha estat instal·lada la llinda. Ara es produeix una diversitat d'opinions al respecte de l'alçada de la porta: uns diuen que és massa baixa i altres que ja està bé, que no costa tant ajupir-se per a passar, tot depèn de la ronyonada de cadascú. La cosa no ha anat més enllà, donat que el problema principal és la manca de pedra de qualitat (us sona això?) i l'excessiva amplada de la construcció. Queda clar que no es poden fer servir bigues, la bíblia del bon barracaire les prohibeix taxativament, i s'haurà de fer un esforç sinàptic per a trobar una solució, que no tot és lluir múscul.

Aprofitant les anades i tornades a la ubicació de la barraca, s'ha aprofitat per a traçar un nou camí. Alguns membres del grup han presentat les seves queixes a propòsit de la seva inclinació, manifestant que és massa costerut. S'haurà de demanar a la secció d'obres públiques que el torci una mica i escampi les seves ziga-zagues per aquella costa, no sigui que els pedrasequers consumeixin les forces in itinere , és a dir: en el desplaçament al lloc de treball, i després no puguin aixecar ni el sagrat esmorzar.     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada