dimarts, 13 d’octubre del 2015

La barraca de Can Manyosa ja està a punt

Abans
Doncs sí. Tal com estava previst, s'ha tancat la barraca número 54 o "de Can Manyosa". Ara només falta gravar-li el número que li correspon i procedir a la inauguració oficial, amb la parafernàlia corresponent.

Tot i que el grup estava reduït a la mínima expressió, s'ha procedit de forma molt organitzada, fent un bon replegament de pedra pels voltants i, amb la matèria primera disponible, el tancament ha estat ràpid, molt abans de l'hora en la que s'acostuma a plegar.

Ara
El temps escadusser s'ha consumit en el transport d'eines i la visita de la barraca número 26 o "de Cal Co", que serà la propera que rebrà les atencions del grup de pedrasequers. En el decurs de la inspecció visual, per tal d'apamar-la bé i decidir l'estratègia a seguir en la seva reconstrucció, ha sobrevolat pel damunt dels caps del grup un dubte sobre el motiu de l'enderrocament d'aquesta construcció. Algú ha apuntat que podria haver estat el pagès que la tirés a terra, en haver d'abandonar la vinya per a tornar-la al propietari. El cronista s'estima més pensar que ha estat una confabulació del pas del temps i les inclemències de la meteorologia, amb l'ajut d'algun senglar i la gravetat, els causants de la caiguda de les pedres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada