dimarts, 7 de juliol del 2015

El fruit de la recerca

En el decurs de la jornada d'avui s'han obert tres fronts, a saber: El primer ha estat la construcció d'una platja, com a mínim, per a poder estendre un parell de tovalloles; el segon s'ha dedicat a retirar canyes i més canyes, feina feixuga i repetitiva que dóna per a fer alguna purga de pecats comesos amb anterioritat, i pot ser també alguns dels que han de venir; el tercer front ha esta dedicat a la recuperació de la Font del Pi, que ves a saber l'origen del nom, ja que no s'hi troba cap pi en bastants metres a la rodona.

La platja
Aquesta darrera tasca ha estat dura, i sort que es coneixia la ubicació de la surgència d'aigua, ja que estava tot cobert d'una espessa capa de bardisses, con és habitual en aquest indret. Finalment se li han trobat quatre brocs, que són tants tubs metàl·lics incrustats a la roca i que presentaven la següent situació: a la part superior, un totalment taponat i un altre que no brollava; a la part inferior dos pels que brollava agua en abundància, tot i la sequera que es pateix.

Quan han tocat les 11 del matí, el grup, tot cofoi per la troballa de la font, ha decidit fugit de les onades d'escalfor que l'amic Hèlios els prodigava, que es troba molt generós aquests dies.

La Font del Pi
En el decurs de la propera jornada, els membres del grup combinaran les seves activitats de jardineria, recerca arqueològica i arranjadora del medi amb la d'arquitectura, no se sap si amb la intenció d'optar al premi Pritzker, això ja es veurà. La qüestió és que se'ls ha ficat al cap construir un pont que, donada les seves limitacions, es reduirà a les dimensions d'una senzilla passera, feina que els obligarà a seguir barallant-se amb les bardisses.  

Totes les meravelles que s'estan concentrant en aquest indret privilegiat donen com per a muntar una cabina, amb una finestreta, i cobrar per accedir-hi. Això és molt habitual avui en dia, com per exemple es cobra per a veure de prop el Drago Mil·lenari a l'illa de Tenerife, i només és un arbre, poc freqüent, però un arbre. Pot ser, ja deixant anar la imaginació, es crearia un lloc de treball en el que la persona que cobra, addicionalment, tingui les obligacions de mantenir el lloc net i polit, afaitant les bardisses en el moment en el que tornin a treure el cap del terra. Queda dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada