dimarts, 9 de desembre del 2014

Barraca 92 aixecada i nova troballa

La barraca número 93 o "d'en Josep Ramon Recordà" ja pot aixoplugar a qui es refugiï en el seu interior, sempre que la pluja no sigui molt intensa, ja que encara li falta la capa de terra final i l'imprescindible caramell, elements que li seran col·locats en el decurs de la propera jornada laboral, tot aprofitant per a procedir a la seva inauguració.

En concloure l'esmorzar, el company Josep Llinares ha obsequiat els membres del grup amb coca de forn i, suposadament, ha tingut un efecte multiplicador de forces en els seus organismes, ja que la barraca s'ha aixecat en un tres i no res. Algú diria que les pedres anaven soles cap el seu lloc, comandades a distància per la voluntat de l'operari que se les mirava amb molta atenció.

Una doble llinda, conformant un "nurag sard", obre una finestra sobre la porta d'entrada, adossada al marge, que li dóna un aspecte molt agradable a aquesta construcció.

El company Joan Roura s'ocupa, entre d'altres moltes tasques, en comunicar les barraques per a establir circuïts de visita. En el desenvolupament d'aquesta activitat, fent un corriol per a unir la barraca número 118, o "d'en Lluís Roig", amb la número 54, o "de Can Manyosa", s'ha topat amb una nova barraca que de moment es manté en l'anonimat, ja que no duia la càmera de retratar ni el GPS per a ubicar les seves coordenades.

I moltes més que n'hauran d'aparèixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada