dimarts, 2 de juliol del 2013

Avenços en la reconstrucció de la barraca del Collet del Castell

En acció
Les dues tasques principals que s’han dut a terme avui han estat el buidat de tot el que havia en l’interior de la barraca i la consolidació de la paret oest, en la que el grup s’ha pres la llicència de construir un petit armari, tot aprofitant la part superior i plana d’una pedra de grans dimensions que s’ha tornat al lloc del que s’havia desplaçat, amb risc de caure. Posteriorment s’han mogut pedres de gran mida, tot amb el concurs del potent ternal que eleva les pedres del terra com si fossin de palla, el que ha permès aixecar una mica més la paret esmentada.

L'armari encastat
A mida que es va avançant en les diferents tasques, la percepció de la dimensió de la barraca és més realista i, no anant massa errats, es preveu que s’hauran d’esmerçar moltes hores, i es requerirà molta pedra per a tapar-la definitivament.  

Com ha quedat avui
El lloc en el que es torba la barraca és totalment orfe d’ombres, si no es té en compte la que proporciona un petit cirerer d’Arbós fins a les 13 hores, moment en el que la verticalitat del Sol fa que no sigui aprofitable. Aquesta petita ombra pot arribar a ser motiu de disputes a l’hora d’esmorzar, encara què el grup és molt civilitzat i, abans de recórrer a la violència, es procedirà a la seva adjudicació per torns. Ja es veurà.

   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada