dimarts, 5 de febrer del 2013

Barraca finalitzada i noves troballes



Avui ha estat un dia profitós: s’ha finalitzat la barraca de l’Agnès i s’han fet dues noves troballes.

De l'Agnès
La construcció en la que es treballava s’ha polit en la part del sostre, aportant uns quants carretons més carregats de pedra, per a cobrir-la de terra i plantar el caramell en el capdamunt, com la cofoia cua d’una boina. També s’ha urbanitzat una mica l’entorn, per tal de fer-lo més agradable, aplanant la terra que hi ha al davant de la barraca i finalitzant els esglaons de l’escala que ajuda a superar el talús que arriba des del camí principal. Properament es plantaran uns lliris a la terra que té a sobre del sostre.

De la Vidalba
Uns companys, que netejaven un antic camí carreter, han intuït que s’hi amagava alguna cosa en un punt determinat. Procedint a eliminar els desagradables arítjols que penjaven de les altes branques dels pins, com una densa cortina, i saltant per sobre dels troncs caiguts, s’han trobat una nova barraca a la que han batejat com “de la vidalba”, donada la proliferació d’aquesta planta trepadora en el lloc.


De la tanca dels cavalls 2
 El company Jordi Guillemot, de Sant Llorenç Savall, ha fet una visita al grup per a anunciar-los que hi ha una altra barraca al costar de la de la tanca dels cavalls que va trobar el cap de setaman passat, amb la qual cosa se suma una nova unitat al cens que es porta de forma molt acurada.


La jornada ha finalitzat amb una visita al recó que s'ha posat a disposició del grup per a que puguin desar les eines de treball, que cada vegada són més nombroses i pesants.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada