diumenge, 27 de gener del 2013

Reconstrucció d’un marge de pedra seca




El grup ha contribuït a l’acte reivindicatiu d’avui organitzat per la comissió “Toquem de peus a terra”, formada per les entitats següents: Centre Excursionista de Castellar, Esquerra Republicana, Convergència i Unió, AMPA Sol i Lluna, Cooperativa Consum, Cuina Safareig, Arcàdia, Zona Swing, Castellar Sostenible, Altraveu i la comunitat de regants de Canyelles. 

La contribució del grup ha estat la reconstrucció d’un mur de pedra seca, obra que va poder ser visitada per la comitiva mentre es finalitzava d’una forma molt acurada, fent palès el mestratge al que ha arribat l’incansable grup d’aixeca pedres. 

A les fotografies adjuntes podeu observar el abans i el després, així com un grup de participants en l’acte tot encuriosit per l’obra.

Es va aprofitar per a donar a conèixer la propera estrena de la pel·lícula que recull les aventures i desventures d’aquest abnegat grup, així com una mica d’història de la pedra seca. Aquesta obra cinematogràfica ha estat dirigida, filmada i muntada pel castellarenc Josep Vidal, conegut cineasta que imprimeix una qualitat excepcional a les seves obres. Es portarà a terme a les 19 hores del proper dijous 21 de febrer, a la sala gran de l’auditori de Castellar del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada