dimecres, 18 de gener del 2012

Reunió de membres de la Coordinadora Pedra Seca el 25/02 a Sitges

Ordre el dia:

   - Tresoreria de l'entitat. Caldrà buscar un substitut del tresorer actual que deixa el càrrec per motius personals. 

   - Establir les quotes d'associats tant per entitats (podria ser 30 euros anuals) com per particulars (15 euros). (Tarifes per confirmar). Caldria especificar que amb la quota es faria un descompte a l'hora de fer la inscripció de les Trobades i altres avantatges per determinar. Per poder avançar en la feina caldria que les entitats i/o particulars ens començeu a facilitar els comptes corrents per anar-los tenint. Les quotes es cobrarien a partir del febrer-març del 2012.

   - Establir normes fixes i acceptades per tothom de convocatòria per les seus de les properes Trobades. Buscar que la participació sigui oberta i donar possibilitat a totes les candidatures presentades. Establir terminis oberts de presentació. Dedicir entre tota la junta quina és la més idònea. Fer coincidir el veredicte amb la celebració de la Trobada.

   - Proposar noves activitats o demanar subvencions per fer activitats concretes. Donar suport i col•laborar més estretament amb entitats i particulars que treballen el tema de la pedra seca i amb els organitzadors de la propera Trobada (sempre que faci falta).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada