dissabte, 28 de gener del 2012

L'Antoni Cabo celebra la reconstrucció de la seva barraca de pedra seca

Avui, l’Antoni Cabo i la seva companya Dolors han estat uns amfitrions excepcionals. El seu compromís de celebrar la reconstrucció d’una barraca de vinya dins del termes de la seva propietat ha estat superat amb escreix.

En el marc dels cuidats jardins de casa seva ens hem reunit una bona tropa, procedents de Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Matadepera i Terrassa.

L’Antoni és una persona de món: oberta, espontània i amigable. És un home que s’ha fet a si mateix i li agrada compartir el que té amb tots aquells que es mouen al seu voltant.

En un dia plujós, que ha fer una pausa just per l’estona en que s’ha produït l’esmorzar al que hem esta convidats, la taula ha esta ben proveïda de tota mena de delícies gastronòmiques.

Aquestes reunions, a banda del seu component lúdic, són un punt de trobada de gent que té una certa sensibilitat envers els elements patrimonials de la geografia que ens envolta. Els que hi participen tenen elements de conversa que ràpidament els agermana. El que escriu, sense allunyar-se massa, no tenia el goig de conèixer a moltes de les persones que s’han reunit en questa trobada, però ràpidament ha connectat amb totes elles de forma amigable.

El Joan Roura, com a agraïment a la trobada, ha obsequiat els amfitrions amb una miniatura de barraca de vinya feta de xocolata.

Moltes gràcies i arreveure, Antoni i Dolors.

1 comentari:

  1. Va ser un plaer haver estat convidat a aquest esmorzar i compartir aquesta bona estona amb tota les persones que d'una o altra manera van participar en la restauració d'aquesta barraca. Enhorabona també als amfitrions per haver construït aquesta trobada!

    Jordi G

    Pd - amb molt de gust hauria enrunat aquesta barraca de xocolata!

    ResponElimina