dimarts, 10 d’octubre del 2023

Atenent la barraca número 29

Desprès d'unes digressions amb inspiració megalítica, els pedrasequers han tornat als seus quefers habituals, és a dir: restaurar barraques. 
La que porta el número 29, coneguda com la “del llentiscle”, presentava una deformitat de la façana amb una certa pèrdua de massa encefàlica de la part del còrtex prefrontal. El grup ha reaccionat ràpidament per a solucionar el problema, tot i que no serà fàcil. De moment, com a tota operació quirúrgica, s'ha de preparar un camp estèril, i això ha fet una part del grup, netejar la zona de matolls i bardisses que dificultaven la feina. 

En aquesta ocasió, el cronista ha fet una visita a l'obra per a saludar la tropa. Allà ha constatat que ha crescut el nombre de pedrasequers, havent-s'hi incorporat uns quants becaris jubilats que presenten un bon aspecte físic, requisit primer i imprescindible per a pertànyer al grup. Es trobaven a les acaballes de la part més important de la litúrgia: l'esmorzar. Aquest és un moment especial per la transcendència que suposa el fet de reprendre la tasca prèvia amb l'estomac content. Podeu capir aquesta situació en les imatges adjuntes. També podeu observar l'estat de la barraca el 29/10/2010, quan va ser localitzada en perfecte estat de conservació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada