dimarts, 2 de maig de 2023

Rumiant estratègies

El trespeus ja està reparat i podrà hissar la pedra tant com es necessiti, el problema serà desplaçar-la un cop estigui penjada, amb l'objectiu de dipositar-la suaument sobre els suports que l'hauran d'aguantar pels segles dels segles. 

Mentre els responsables de la pedra en qüestió munyien la seva matèria gris per a cercar una solució al problema plantejat, una secció del grup es dedicava a reparar un mur que estava un pèl esberlat. Una salamandra que passava per allà se'ls mirava a tots ben encuriosida. 

Platero y yo” va ser publicat per primera vegada per la Casa Editorial Calleja el 13 de gener de l'any 1917. L'estiu d'aquell any, el mestre entestat en adreçar les tortes idees dels marrecs que li eren confiats, es va presentar amb un exemplar d'aquella obra de l'insigne poeta Juan Ramón Jiménez. La seva intenció era la de fer entendre a la concurrència la importància de tenir sensibilitat emocional, tot fent servir la figura d'aquell animal que figuradament estava associada a l'estupidesa. A partir d'aquell dia, els nanos van ser una mica menys burros.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada