dimarts, 20 de desembre del 2022

Locke i Hume a la barraca 161

La porta és una peça molt important a una barraca. Sense la porta no s'hi pot accedir, a l'interior. Aquesta cavitat tan rellevant requereix un tancament per sobre amb la finalitat d’aguantar les pedres que es posaran al damunt. El tancament de la porta de la barraca número 161 ja està fet amb una formosa llinda plana, ara toca continuar amb la cúpula fins a tancar-la. 

Els voltants de la barraca estan bastant ben arranjats i els murs de contenció reparats. La pedra allà abassegada és bastant plana i regular, fet que ha contribuït a una restauració bastant ràpida. 

El cepat barracaire filòsof estaria molt aqueferat en aquestes dates, amb el podall a la mà i consirós per la producció futura: el terra està molt eixarreït fins i tot per a les vinyes. Però es conforta en pensar que ell serà l’epònim d’aquell indret quan, un cop esbucat per l’acció dels meteors, sigui recuperat per les generacions a venir. Més endavant ell sabrà que és empíric, com Locke i Hume, ja que l'origen del seu enteniment es basa en l'experiència adquirida a cops d'arpiot.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada