dimarts, 18 de maig del 2021

Relleu generacional?

Tant de bo que fos veritat. Aquest grupet de joves que ha visitat l'obra avui, permet fantasiejar sobre la possibilitat d'un relleu generacional en el saludable esport de moure rocs. Molt atentament, han escoltat la improvisada conferència amb la que han estat obsequiats, en la qual s'ha fet un petit recorregut a través de la història d'aquesta tècnica de construcció. En finalitzar la classe teòrica, han estat convidats a participar en la construcció tapant forats amb pedres petites. 

Mentre tant, la barraca anava creixent. Els pedrasquers només descansen per a esmorzar o per a bescantar d'algú. Per a renegar no. Els renecs no requereixen de pausa i es poden anar expressant en aixecar un roc, en picar-lo per a donar-li una mica de forma o en aixafar-se un dit quan es col·locava el roc prèviament aixecat, tot i que avui han estat continguts per motiu de la visita rebuda. 

Ara s'espera la llinda, pedruscall menut i les llosses de tancament, elements que estan encarregats i que permetran concloure l'obra.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada