dimarts, 17 de novembre del 2020

Imaginació contra avorriment

El cronista no vol que el seu relat sigui avorrit, tot veient que la progressió en la restauració de la barraca del Xullo s'està fent més lenta que la construcció de la Sagrada Família. El cas és que ja s'ha tancat del tot el forat que bada al cel, però encara no s'ha pujat la terra, ni s'ha plantat el grapat de lliris, ni s'ha instal·lat l’espantabruixes. El pressupost inicial, com el de l'hospital de campanya de Madrid, ha estat superat en escreix i tindrà el seu impacte en els Fons de Recuperació Europeus, es posin com es posin a Polònia i Hongria. 

Amb motiu de recuperar les inversions fetes, hom proposa d'oferir les barraques com a centre de votació per a les eleccions del 14 de febrer, cessió que hauria de ser compensada amb l'estipendi corresponent, a poder ser esmorzars de forquilla setmanals per als pedrasequers fins a les vacances d'estiu. 

Finalment, com a notícia de transcendència econòmica, s'ha plantejat una OPA del grup de pedrasequers de Castellar sobre el de la població veïna de Sant Llorenç Savall. S'està a l'espera de la pronunciació de l’F.M.I., donada la repercussió que pot tenir en l'economia global. De moment, les borses més importants han suspès les cotitzacions de les dues entitats. A les imatges adjuntes podreu reconèixer alguns dels accionistes principals de la primera agrupació, tot i que la seva pose ho dificulta un pèl.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada