dimarts, 17 de setembre del 2019

La barraca 152

El cronista no va encertar en assignar el número 156 a la barraca del trau al front, però quasi, va errar només per quatre unitats. La barraca en qüestió és la número 152, altrament coneguda com “la del Sebastián”, per raó de respondre a aquest nom aquell que va indicar la seva ubicació. La construcció, ja ben empolainada, torna a lluir una imatge digna de ser visitada.


Però no tot són alegries. Els pedrasequers arreglen les barraques i altres individus, pertanyents als grups de menys capacitat emocional i, pot ser mental, com ara brètols, imbècils o, el grau superior en gravetat: idiotes, es dediquen a destruir-les. Ha estat el cas de la barraca número 13, altrament coneguda com “la de la costa del Jan”, que ha sofert el pas d'aquestes bestioles i ha quedat malmesa, com podeu veure a les imatges, i no és la primera vegada.

Pot ser caldrà canviar-li el número per un altre que no es trobi associat a la malastrugança, encara que no és probable que això solucioni el dèficit d'educació i respecte que s'està instal·lant en la societat actual. Ja va passar anteriorment amb la barraca del pla de Palau, i allà es va quedar, desfeta, com a mostra del risc que corre tot allò que es troba a tocar dels nuclis urbans sense tanques, càmeres i llums protectores, elements dissuasius que tampoc aturen a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada