dimarts, 18 de desembre del 2018

Camins nets i sorpresa

Els track del GPS ha estat esculpit de nou sobre l’escorça de la Terra que sustenta els dominis de Can Borrell, tot fent el procés invers. Ara ja es troben els camins, més o menys, com es mostraven al món abans de la plaga d’obrers talla-pins. Si hi aneu amb els bits dins del palmell de la mà ja no quedareu desorientats: ara, si la màquina us diu – Per allà! – trobareu la senda fressada que us permetrà continuar la vostra derrota a tota vela.
Així estava

Els pedrasequersarranjadorsdecamins tornaven tot contents i cantant, com els nans de la Blancaneus, quan se’ls ha presentat al davant la imatge de la barraca número 35, coneguda com “La individual” per les seves reduïdes dimensions, amb la llinda per terra, després d’haver cedit el muntant de l’esquerra de la porta. Ahir va passar pel seu costat un dels membres del grup i la construcció es trobava en bons estat, testimoni que fa pensar en un accident nocturn que ha provocat l’enderroc parcial.

Així està ara, de moment
Un escamot s’ha desplaçat a la base logística per a equipar-se amb eines adequades, ja que no presenta la mateixa dificultat netejar camins que restaurar barraques. El temps que necessita la reparació excedeix del disponible en l’horari laboral, motiu pel qual queda ajornada la conclusió de les tasques a la jornada següent, que no serà la setmana vinent perquè cau en el dia de Nadal, i aquell és considerat festiu a tots els efectes, sense excepcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada