dimarts, 25 de setembre del 2018

La barraca d'en Simeó Caba en antena

En el decurs de la jornada d'avui, els pedrasequers han rebut la visita de la radio en directe. La Marina Antúnez els ha entrevistat i ha escrit un article al diari local “L'Actual” en el qual els descriu molt bé.

Els aixecadors de pedres, en els últims dies, s'estan fent a l'hàbit de sortir a la premsa i ja són capaços de fer un posat d'estrella mediàtica, amb elegància i distinció. Mireu la fotografia i jutgeu vosaltres mateixos.

Però aquestes anècdotes no els distreuen de la seva afició a remenar pedres. Ells, amb les seves mans protegides pels providencials guants, continuen movent les pedres d'allà on no són res per a afegir-les a l'estructura d'una barraca, tot dotant-les d'una personalitat grupal que no assolirien mai de forma individual. El mateix passa amb ells, que són un grapat d'individualitats que constitueixen l'equip que es fa visible reeixint en els reptes que escometen.

La barraca d'en Simeó Caba estarà dotada d'una simbologia que li donarà personalitat pròpia. Serà objecte d'atencions especials en la seva inauguració en dates destacades al calendari del Centre Excursionista de Castellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada