dimarts, 6 de setembre del 2016

Jornada d’arranjament i neteja

Així ha quedat, de moment
El proper dia 17 de setembre, dissabte, tindran lloc una activitat relacionada amb les Jornades Europees pel Patrimoni 2016, esdeveniment en el que la nostra entitat col·labora amb l’Arxiu d’Història i l’Ajuntament, organitzant una descoberta per les barraques de pedra seca que es troben disseminades pels voltants del Puig de la Creu, entre les que destaca la darrera adquisició, peça de més envergadura entre les que són conegudes dins del terme de la nostra població, la barraca número 142 que porta el nom de n’Anna Pallejà i en Josep Maria Torras, insignes membres del C.E.C. i actius col·laboradors en les seves activitats.

Estat inicial
Amb motiu d’aquest acte, el grup ha dedicat la jornada d’avui a l’arranjament de l’entorn i a la neteja de senders pels que accedir-hi amb comoditat, per tal de facilitar el caminar dels visitants, participants en les dites jornades.

 Els membres del grup han suat de valent, amb la il·lusió que omple l’ànima quan hi ha consciència d’actes transcendentals. Cofois i satisfets, han tornat cap a casa per a gaudir d’un ben guanyat repòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada