dimarts, 21 de juny del 2016

Segueixen les obres de reparació de la Font dels Avellaners

La situació de les canonades que conduïen l’aigua cap a la Font dels Avellaners no han deixat cap altra alternativa que treure-les i posar-ne de noves, però aquesta vegada amb les parets llises, amb la intenció que no se li torni a enganxar el colesterol i acabi fent un altre atac de feridura.

Els mestres llauners del grup han decidit fer dues modificacions sobre l’estructura anterior. La primera és que el recorregut de les canonades sigui més curt, així serà més fàcil netejat en el cas (més que probable) de trobar-les taponades de nou. La segona modificació sobre l’estructura anterior és la de posar caixes de registre pel mig, des de les que accedir als trams de canonades que hi arribin a les mateixes, fet que permetrà netejar-los amb més comoditat. La intenció rau en no haver d’aixecar el terra cada vegada que es produeixi aquesta situació.

Totes aquestes modificacions obliguen a canviar la ubicació de la font, que estarà més a prop de la paret d’on procedeix l’aigua que l’alimenta. I, de retruc, això obligarà a modificar lleugerament el traçat del camí.

Els pedrallauners es posen a la feina i no els atura ningú. El 4art Cinturó ja faria temps que estaria acabat si haguessin posat en les seves mans el projecte, tot comptant amb el corresponent pressupost i els esmorzars inclosos, és clar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada