dimarts, 8 de març del 2016

Es reprèn l’activitat

Br 114
Quan un s’entesta en fer barraques de pedra seca utilitzant còdols, o pedres rodones, ha d’estar disposat a patir les conseqüències. La barraca número 114, altrament coneguda com “la del Camp del Marsol”, es va refer utilitzant aquestes inestables pedres arrodonides, que ja en formaven part d’origen no se sap si per mancança d’altres amb més irregularitats o per xuleria del constructor original. El cas és que, un cop intervinguda per la tropa, la barraca ha tornar a quedar impecable i no es nota gens ni mica
 
l’important ensorrament exterior que havia patit. Tot i així, és aconsellable fer servir casc per a entrar dins d’aquesta barraca.

Br 117
Fotografia d'en Pepet Pou
Com que el temps es pot dilatar, quan està en mans dels membres del grup, ha estat el seu propòsit, abans de l’hora de plegar, trobar la barraca número 117, també coneguda com “del Mas Astafort”, i que es presumia just al davant del Molí d’en Busquets, on va ser identificada gràcies a una imatge que va obtenir en Pepet Pou. Ara cal preparar les eines per a escometre les tasques de la seva laboriosa reconstrucció, projecte que tindrà el seu inici en el decurs de la propera jornada laboral pedrasequera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada