dimarts, 3 de febrer del 2015

Doncs sí, encara amb la barraca 118


En això de les previsions, el grup ja comença a tenir la mà trencada i és capaç de determinar, amb una certa precisió, quan finalitzarà la construcció d'una barraca. En el cas de la número 118, altrament coneguda com "d'en Lluís Roig", es preveu una dilació en la seva finalització per causa de la llunyania de les pedres que, per molt que se les cridi, no s'hi acosten soles, i més si juguen a amagar-se.

 En la jornada d'avui, en el que ha donat temps a fer per la presencia de pluja a mig matí, s'ha aconseguit fer alguna filada més de pedres, estrenyent el forat que queda mirant al cel -gran badall- de mica en mica, fins que la tapadora pugui assentar-se bé i tapar tot el que quedi obert, gran moment aquest que presta a la celebració. 

La propera jornada no serà laborable. Els membres del grup han decidit seguir el corrent que marca la gastronomia del calendari i es muntaran una calçotada, pel gaudi dels seus penitents organismes. El dimoniet que porten a l'espatlla esquerra, a vegades, té més poder que l'angelet que viatja cavalcant sobre l'espatlla contrària, encara que, en el fons, són bons amics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada