dimarts, 29 de juliol del 2014

La barraca 66 ha estat reparada

El dia abans havia plogut bastant, motiu pel qual el cronista no es va fer present a la trobada setmanal, pensant que els seus companys prendrien la mateixa decisió, però estava molt errat en el seu pensament: la febre de la pedra és molt potent.

El grup ha finalitzat les tasques de reparació de la barraca número 66, altrament coneguda com la "d'en  Josep Da Silva", tot dotant-la d'una nova llinda més potent que la volta que se li va instal·lar en la primera opció, que és per on, sospitosament que va cedir.

Hom es pensa que una determinada pedra, pel seu volum i pes, no es podrà moure del lloc on jeu, si no és amb el concurs d'algun estri mecànic. Els membres del grup uneixen les seves forces i les seves idees per tal d'estalviar-se aquest estri, a vegades posant-se d'acord i d'altres imposant-se l'acord, el cas és que el resultat sigui satisfactori per a tothom. Doncs la gran pedra que ara fa de llinda ha estat testimoni d'aquesta unió de forces i idees, ara ben assentada sobre aquells muntants, dona fe de la capacitat i/o tossuderia d'aquesta colla d'aixecadors de pedres.

Ara existeix l'esperança de que la barraca es mantingui en bon estat per més temps que en la seva curta vida anterior. I qui sap si tornarà a ser un niu d'amor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada