dimarts, 22 de juliol del 2014

Avui doble front de treball

El matí s'ha iniciat amb les tasques de desenrunament de la barraca número 66, altrament coneguda com "del Josep Da-Silva" que, com ja es va informar, va tenir la mala fortuna de venir-se avall, així de sobte, sense cap motiu aparent. Pot ser va patir algun procés depressiu, en trobar-se allà tan soleta.

Mentre tant, un company esperava la brigada municipal a l'Era d'en Petasques, que havia de venir amb una màquina que permetés pujar les pedres que han de conformar el material de treball del Bosc de Pedres.

En netejar l'interior de la barraca 66 s'ha trobat una peça de roba, possiblement utilitzada per algú per a jeure dins sol o acompanyat, i una petita granota que es mirava la tropa amb ulls de por. No s'ha fet la proba de fer-li un petó a l'animaló, per veure si transmutava les seves magres carns en una voluptuosa princesa, no fos que la jornada tingués un final tràgic amb tanta testosterona corrent per allà.

La pedra extreta de la barraca ha estat classificada per mides, separant el ripio de la sorra, i s'ha iniciat la reconstrucció, aquesta vegada sense floritures de voltes, tornant al rigor barracaires amb el concurs d'una bona llinda.

El company que esperava avall ha fet una trucada d'avís i part de la tropa (entre la que es trobava el cronista) ha baixat per a ajudar en les tasques de pujar la pedra del bosc màgic. Posteriorment va aparèixer la resta del grup per a ajudar a retirar les restes vegetals de la neteja de dimarts passat, que han estat convenientment convertides en miques amb l'ajut d'una trituradora que ha aportat el tècnic de la brigada municipal.

La setmana vinent es preveu continuar amb la reconstrucció de la barraca número 66, tot dirimint si es faran vacances o no durant el mes d'agost.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada