dimarts, 21 de gener del 2014

Repte assolit, la barraca 63 o 'de la carena del Paraire' està conclosa

Avui el grup es trobava un pèl reduït d'efectius, però això no és cap motiu per a restar coratge als membres que s'han presentat a la crida de la pedra seca.

Amb l'ànim ben fresc (en les seves dues accepcions), la tropa s'ha presentat al lloc de treball amb la intenció de deixar neta i polida la barraca de la carena del Paraire, com si s'hagués de presentar alguna autoritat per a la seva inauguració. Retocant pel davant i repolint pel darrere, la barraca ha estat donada per conclosa definitivament, i amb uns detalls que li atorguen un element diferenciador, unes llicències iconoclastes que han estat producte de la sensibilitat rocosa dels pedraferits. Observeu el detall ornamental sobre la llinda en forma de "V" invertida de la porta.

El Pep Aced, membre del Centre Excursionista de Terrassa, ha estat el convidat que ha participat en la reconstrucció d'aquesta barraca, a qui tots els membres del grup agraeixen la seva intervenció, tant en les tasques obreres com en les tasques morals, amb el seus comentaris de lloança que esperonaven l'ego dels aixecadors de pedres per sobre de les capçades dels pins que envolten la construcció.

Un cop aterrat l'ego a l'alçada que li pertoca, el grup ha abandonat l'àrea de treball discretament, amb el sentiment joiós que els hi ocupa l'ànima per cada nova conquesta, per cada nova barraca que roman silenciosa al paisatge, anunciant que encara queda gent amb un nivell de sensibilitat, al dipòsit del seu cor, que els permet valorar i admirar aquest tipus de construcció.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada